• da

Idræt & grupper

Idræt og motion i Kalundborg
Kalundborg har et hav af muligheder hvis man skal udfolde sig. Der er masser af små veje med og uden cykelsti, gode bakker, smuk udsigt – perfekt til en cykeltræningslejr, og Kalundborg Vandrerhjem har en stor aflåselig cykelstald.

Vi har en god svømmehal på den anden side af gaden, vi har skaterbane, beach volley, og atletikstadion 200 meter fra vandrerhjemmet samt en masse boldbaner på den anden side af parkeringspladsen. Der er petanquebane lige om hjørnet, og kondistierne starter ved vandrerhjemmet.
Kun 500 meter fra vandrerhjemmet ligger badestranden samt byens sejl- og roklub.

På Møllebakken som rejser sig bag bymidten finder man tennisbanerne og en aktiv tennisklub, og længere ude på det smukke Røsnæs findes en 18 hullers golfbane med fantastisk udsigt begge veje til Kalundborg Fjord mod syd og Sejerøbugten mod nord.

Hvis du gerne vil have oplevelser, hvor der både er land og hav. Et sted, hvor der er by, bakker og bølger. Et sted med stadion, boldbane og borg. Et sted, hvor gulsten og fliser brager sammen med kolosser af munkesten. Et sted, hvor storindustrien tårner sig op for enden af middelaldergyden. Et sted med et ordentligt vandrerhjem – det siger sig selv – men ikke uden havn og banegård…

…så skal du tage til Kalundborg
Kalundborg Vandrerhjem er godt indrettet og stort: 118 senge, 28 værelser.
Danske kvalitetsmøbler, mødelo­kaler, opholdsstuer, gårdhave, billard, bordtennis, grøn sund mad og miljøvenlig drift.
Bygget til det hele, og vil det hele.

Vores køkken er kendt for en god og varieret måltidspolitik.

athletics_groups02_normal