• da

Aktivitetsforslag

Dagen starter med stort morgenbord, med mindre I starter med morgensvømning i svømmehallen, der ligger lige overfor vandrerhjemmet, og indtager morgenmaden herefter. Efter morgenbordet smører I selv jeres madpakker, og tager ud til dagens oplevelser. Her er et par eksempler på “dagens oplevelser”:

  1. Kalundborg er en gammel by, og den historiske Højby er godt bevaret, en rundtur, evt. med en af byens guider giver et godt indblik i en del af Danmarkshistorien.
    www.visitkalundborg.dk
  2. I Kalundborg ligger Danmarks største el-værk: E2- Asnæsværket, her er det muligt at få rundvisning, og høre om den energi, vi alle prøver at spare på.
  3. Vi har en stor naturskole på Røsnæs, hvor specialuddannede naturvejledere er i stand til at forklare geologiske, botaniske og biologiske forekomster på en fængslende måde.

Når I vender hjem, enten til bordtennis, billard, skak, eller en gang klasseundervisning, varer det ikke længe før I kan dufte aftensmaden, som vi normalt stiller på bordet kl. 18.00. Vi sætter pris på at servere mad som unge mennesker kan lide, der er altid stort salatbord, så selv den kræsne bliver mæt!

Inden I går i seng, byder vi på en gang te/saft/kaffe og lidt lækkert. Godnathistorien og tandbørstningen må I selv sørge for.

roesnaes01